Чувството на чистотата и свежина е она што гостите го очекуваат како добредојде при посета на хотел, ресторан или дом за грижа. Без оглед на тоа каква институција сте, треба да бидете сигурни дека чистотата никогаш нема да биде проблем.

Токму таму P&G Professional може да помогне. Од подот на рецепцијата до мијалниците во Вашите тоалети. Од чаршавите во ресторанот до чиниите и тенџерињата во Вашата кујна. Нашиот асортиман на супериорни производи е дизајниран за да ја одржи и зајакне Вашата репутација.

Контактирајте н ѐ за да дознаете како Вашиот бизнис може да ги ужива предностите од нашите производи од доверба и од решенијата за чистење направени по мерка.

Постави прашање:
E-mail:

или телефонирај: 389 22 400 826

English
Изјава за доверливост  | Правна изјава  | Земја | Линк до сајтот на P&G